Accolades

미쉐린 가이드 서울 & 부산 2025 미쉐린 1스타

(The MICHELIN Guide Seoul & Busan 2025, 1 Star)

 

위아 스마트 그린 가이드 2024 5래디시

(We're Smart Green Guide 2024, 5 Radishes)

 

2024 서울미식 100선

(100 Taste of Seoul 2024)

 

2024 서울채식 50선

(50 Plant-Based Restaurant in Seoul 2024)

 

블루리본 서베이 2025 리본 2개

(Blue Ribbon Survey 2025, 2 Ribbons)

 

미쉐린 가이드 서울 & 부산 2024

(The MICHELIN Guide Seoul & Busan 2024)

 

블루리본 서베이 2024

(Blue Ribbon Survey 2024)

 

2023 서울미식 100선

(100 Taste of Seoul 2023)

 

2023 서울채식 50선

(50 Plant-Based Restaurant in Seoul 2023)


 

COLLABORATIONS & WORKSHOP

 

2024.12 영암 김명성 발효연구소 발효 교육 참석

(Attended the Fermentation Workshop at Kim Myeong-seong Fermentation Lab in Yeongam)

 

2024.10 레귬 × 우오보 파스타바, 베지테리언 파스타 콜라보레이션 팝업 진행

(Hosted a Vegetarian Pasta Collaboration Pop-up with Uovo Pasta Bar)

 

2024.05 레귬 × 오브젝티파이, ‘그라운드 플레이트’ 협업 제작

(Produced The Ground Plate in collaboration with Objectify)

 

2024.05 레귬 × 이스트 × 넘은봄, 팜투테이블 콜라보레이션 팝업 진행

(Hosted a Farm-to-Table Collaboration Pop-up with Y'east & Last Spring)

 

2024.04 산림청 × 한국임업진흥원 주최 ‘봄 산나물 미식여행’ 참석

(Attended the Spring Gastronomic Journey, held by the Korea Forest Service & Korea Forestry Promotion Institute)

 

2024.03 레귬 × 밍글스 × 빈호 × 이스트 × 주은 × 마테르 × 레벨제로, 아시아 50 베스트 레스토랑 '뉴 웨이브 오브 서울' 참여

(Participate in New Wave of Seoul at Asia's 50 Best Restaurants with Mingles, Vinho, Y'east, Jueun, Mater & Level Zero)

 

2024.03 레귬 × 제스트 × 주은, 아시아 50 베스트 레스토랑 '서울 나이트' 참여

(Participated in Seoul Night at Asia's 50 Best Restaurants with Zest & Jueun)

 

2023.12 한국포도협회 샤인머스켓 컬래버레이션 신메뉴 출시

(Released a new menu featuring shine muscat in collaboration with the Korea Grape Association)

 

2023.12 인사이트 플랫폼 '지속가능성' 강연

(Conducted a Seminar on Sustainability with Insight Platform)

 

2023.10 행복이 가득한집 '지속가능한 채식 쿠킹클래스' 강연

(Conducted a Sustainable Vegan Cooking Class with Happy Design House)

 

2023.05 레귬 × 오플레닛, ESG 경영 활성화를 위한 업무협약 체결

(Signed an MOU to enhance ESG management with O.Planet)


2025년 2월 기준

(as of February 2025)

수상 Accolades

미쉐린 가이드 서울 & 부산 2025 미쉐린 1스타

(The MICHELIN Guide Seoul & Busan 2025, 1 Star) 


위아 스마트 그린 가이드 2024 5래디시

(We're Smart Green Guide 2024, 5 Radishes) 


2024 서울미식 100선

(100 Taste of Seoul 2024)


2024 서울채식 50선

(50 Plant-Based Restaurant in Seoul 2024)


블루리본 서베이 2025 리본 2개

(Blue Ribbon Survey 2025, 2 Ribbons)


미쉐린 가이드 서울 & 부산 2024

(The MICHELIN Guide Seoul & Busan 2024) 


블루리본 서베이 2024

(Blue Ribbon Survey 2024) 


2023 서울미식 100선

(100 Taste of Seoul 2023)


2023 서울채식 50선

(50 Plant-Based Restaurant in Seoul 2023)

 

COLLABORATIONS & WORKSHOP


2024.12 영암 김명성 발효연구소 발효 교육 참석

(Attended the Fermentation Workshop at Kim Myeong-seong Fermentation Lab in Yeongam) 


2024.10 레귬 × 우오보 파스타바, 베지테리언 파스타 콜라보레이션 팝업 진행

(Hosted a Vegetarian Pasta Collaboration Pop-up with Uovo Pasta Bar)

 

2024.05 레귬 × 오브젝티파이, ‘그라운드 플레이트’ 협업 제작

(Produced The Ground Plate in collaboration with Objectify)

 

2024.05 레귬 × 이스트 × 넘은봄, 팜투테이블 콜라보레이션 팝업 진행

(Hosted a Farm-to-Table Collaboration Pop-up with Y'east & Last Spring)

 

2024.04 산림청 × 한국임업진흥원 주최 ‘봄 산나물 미식여행’ 참석

(Attended the Spring Gastronomic Journey, held by the Korea Forest Service & Korea Forestry Promotion Institute)

 

2024.03 레귬 × 밍글스 × 빈호 × 이스트 × 주은 × 마테르 × 레벨제로, 아시아 50 베스트 레스토랑 '뉴 웨이브 오브 서울' 참여

(Participate in New Wave of Seoul at Asia's 50 Best Restaurants with Mingles, Vinho, Y'east, Jueun, Mater & Level Zero)

 

2024.03 레귬 × 제스트 × 주은, 아시아 50 베스트 레스토랑 '서울 나이트' 참여

(Participated in Seoul Night at Asia's 50 Best Restaurants with Zest & Jueun)

 

2023.12 한국포도협회 샤인머스켓 컬래버레이션 신메뉴 출시

(Released a new menu featuring shine muscat in collaboration with the Korea Grape Association)

 

2023.12 인사이트 플랫폼 '지속가능성' 강연

(Conducted a Seminar on Sustainability with Insight Platform)

 

2023.10 행복이 가득한집 '지속가능한 채식 쿠킹클래스' 강연

(Conducted a Sustainable Vegan Cooking Class with Happy Design House)

 

2023.05 레귬 × 오플레닛, ESG 경영 활성화를 위한 업무협약 체결

(Signed an MOU to enhance ESG management with O.Planet)


2025년 2월 기준

(as of February 2025)


     © Légume, All rights reserved. 2023
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