Accolades
미쉐린 가이드 서울 & 부산 2025 미쉐린 1스타
(The MICHELIN Guide Seoul & Busan 2025, 1 Star)
위아 스마트 그린 가이드 2024 5래디시
(We're Smart Green Guide 2024, 5 Radishes)
2024 서울미식 100선
(100 Taste of Seoul 2024)
2024 서울채식 50선
(50 Plant-Based Restaurant in Seoul 2024)
블루리본 서베이 2025 리본 2개
(Blue Ribbon Survey 2025, 2 Ribbons)
미쉐린 가이드 서울 & 부산 2024
(The MICHELIN Guide Seoul & Busan 2024)
블루리본 서베이 2024
(Blue Ribbon Survey 2024)
2023 서울미식 100선
(100 Taste of Seoul 2023)
2023 서울채식 50선
(50 Plant-Based Restaurant in Seoul 2023)
COLLABORATIONS & WORKSHOP
2024.12 영암 김명성 발효연구소 발효 교육 참석
(Attended the Fermentation Workshop at Kim Myeong-seong Fermentation Lab in Yeongam)
2024.10 레귬 × 우오보 파스타바, 베지테리언 파스타 콜라보레이션 팝업 진행
(Hosted a Vegetarian Pasta Collaboration Pop-up with Uovo Pasta Bar)
2024.05 레귬 × 오브젝티파이, ‘그라운드 플레이트’ 협업 제작
(Produced The Ground Plate in collaboration with Objectify)
2024.05 레귬 × 이스트 × 넘은봄, 팜투테이블 콜라보레이션 팝업 진행
(Hosted a Farm-to-Table Collaboration Pop-up with Y'east & Last Spring)
2024.04 산림청 × 한국임업진흥원 주최 ‘봄 산나물 미식여행’ 참석
(Attended the Spring Gastronomic Journey, held by the Korea Forest Service & Korea Forestry Promotion Institute)
2024.03 레귬 × 밍글스 × 빈호 × 이스트 × 주은 × 마테르 × 레벨제로, 아시아 50 베스트 레스토랑 '뉴 웨이브 오브 서울' 참여
(Participate in New Wave of Seoul at Asia's 50 Best Restaurants with Mingles, Vinho, Y'east, Jueun, Mater & Level Zero)
2024.03 레귬 × 제스트 × 주은, 아시아 50 베스트 레스토랑 '서울 나이트' 참여
(Participated in Seoul Night at Asia's 50 Best Restaurants with Zest & Jueun)
2023.12 한국포도협회 샤인머스켓 컬래버레이션 신메뉴 출시
(Released a new menu featuring shine muscat in collaboration with the Korea Grape Association)
2023.12 인사이트 플랫폼 '지속가능성' 강연
(Conducted a Seminar on Sustainability with Insight Platform)
2023.10 행복이 가득한집 '지속가능한 채식 쿠킹클래스' 강연
(Conducted a Sustainable Vegan Cooking Class with Happy Design House)
2023.05 레귬 × 오플레닛, ESG 경영 활성화를 위한 업무협약 체결
(Signed an MOU to enhance ESG management with O.Planet)
2025년 2월 기준
(as of February 2025)
